Giresunspor Haberleri

Başkan Karaahmet dış transferde sadece bir stoper transferini bitirme aşamasında olduklarını kaydederken çalışmalarının sürdüğünü belirttip. Giresun ile Rize arasındaki yaklaşık 210 kilometrelik coğrafyada bulunan komşu ve dost kentin takımları ilk kez Süper Ligde aynı sezonda mücadeleye katılacak.


1967 Giresunspor Giresun Turkey Giresunspor Giresun Turkey L9308 Futbol Logolar

BALda tadımız tuzumuz yok.

Giresunspor haberleri. Yeni sezonda Giresunsporu Süper Ligde başarıyla temsil edecek bir kadro kurmak için çok yoğun mesai harcıyoruz. Düğüne giden çiftin aracı kaza yaptı damadın anne ve babası öldü. MALATYA - Malatyanın Yeşilyurt ilçesinde yaşayan Sıddık ve Elif Adıgüzel çifti el ele vererek evlerinin altında kurdukları iplik atölyesinde hem hayatı hem de işlerini.

Süper Ligin yeni ekibi Giresunspor tecrübeli futbolcuyu transfer etmek için harekete geçti. Bu gelişmenin ardından 25 yıldır çotanak armalı formayı başarıyla terleten Mehmet Taş ile Giresunsporun yolları ayrıldı. Giresunsporda iç transferde Memet Taş ile yapılan görüşmeler olumsuz sonuçlandı.

Yeni sezonda takımda düşünülmeyen Faslı futbolcuya sürpriz bir talip çıktı. Son Dakika Bursa haberleri en güncel Bursa haber ve detayları yayında. Malatyada yaşayan Sıddık ve Elif Adıgüzel çifti atölyeye çevirdikleri evlerinin alt katında birlikte iplik dokuyorlarHem hayatı hem de işlerini paylaşan çiftin azmi ise göz dolduruyor.

Bordomavililerin de 25 yaşındaki oyuncuyu kiralık göndermeye sıcak baktığı belirtildi. Trabzonsporda olan güncel gelişmelerden anında haberdar olun. Türkiye ve dünyadan son dakika spor haberler.

Giresunsporun teknik direktörü Hakan Keleş transfer konusunda çok kabarık bir listeye sahip olduklarını ifade etti. AK PARTİ MİLLETVEKİLİ İbrahim Aydemir 1 Mayısa ilişkin görüşlerini Erzurum Gazetesine açıkladı. Bu hafta içerisinde görüştüğümüz isimlerle epey yol kat ettik.

Giresunspor ve Rizespordan Trabzonspor Hamlesi. Son dakika spor haberleri ve en son spor gelişmeleri burada. Fenerbahçenin elden çıkarmaya çalıştığı 35 yaşındaki futbolcu Nabil Dirara alıcı çıktıYeni sezonda Süper Ligde mücadele edecek Giresunspor Faslı futbolcu için girişimlere.

Manchester Citynin Portekizli stoperi Ruben Dias İngiltere Premier Ligde 2020-21 sezonunun en iyi futbolcusu seçildi. SÜPER Ligin yeni ekiplerinden Giresunspor Trabzonspordan Fousseni Diabateye talip oldu. Son dakika Trabzonspor haberleri ve transfer haberleri için Sabahı takip edin.

Bursa hava durumu ve Bursaspor haberleri. PSüper Ligin yeni ekiplerinden Giresunsporda Başkan Hakan Karaahmet transfer müjdesi verdi. Erzurum Gazetesi internetin ilk yerel gazetesi.

Yaşanan gelişme yeşil beyazlı taraftarlarda üzüntüye neden oldu. Fenerbahçenin geçen sezonun devre arasında Club Bruggee kiraladığı Nabil Dirar sarı-lacivertlilere geri döndü. Tweet 07 Haziran 2021 - 1949 de eklendi ve 2267 kez görüntülendi.


Cotanaklar Calisiyor Spor Haber


Giresunspor Da Testler Negatif Haber Spor Futbolcular


Haberler Panosundaki Pin


Giresunspor Da Yeni Stat Konusunda Heyecanli Bir Bekleyis Hakim Haber Spor


Giresunspor Dalgalanan Bayrak


Dort Dortluk Giresunspor Haber


Akhisarspor 0 1 Giresunspor Tebrikler Giresun Spor Mac Hakem


Giresunspor Taraftarlarindan 48 Yil Cagrisi Giresun Kerasus Haber Haber Baskanlar Futbolcular


Giresunspor Baskani Ali Eren Sezon Basi Transferinde Fazla Para Harcadiklarini Ancak Bunu Yapmayan Kuluplerin Devre Arasinda Kendilerin Haber Para Futbolcular


Giresunspor Taraftar Maskotu 2021 Haber


Download Wallpapers Giresunspor 4k Logo Silk Texture Turkish Football Club Green White Flag Emblem 1 Lig Tff First League Giresun Turkey Football Bes Green And White Flag White Flag Football Club


O Kupa Giresun A Gelecek 2021 Kupalar Mac Haber


Giresunspor Giresun Logolar Telefon Duvar Kagitlari


Giresunspor Super Lig Icin Gun Sayiyor Giresun Kerasus Haber 2021 Haber Kaleci Timsah


Www Cotanaklar Net Giresun Giresunspor Giresunspor Haber Haber


Giresunspor Da Transfer Calismalari Hizlandi Giresun Kerasus Haber Haber Futbol Spor


Giresunspor Da Hedef Super Lig Mac Spor Ozguven


Giresun Belediye Baskani Aytekin Senlikoglu Giresunspor Un 53 Kurulus Yildonumu Nedeniyle Bir Mesaj Yayinladi Tutku Haber Kurucular


Haberler Panosundaki Pin